Zakelijke taaltraining Duits

In onze zakelijke taaltraining Duits staat het vergroten van uw algemene en werkgerelateerde woordenschat centraal. Dit doen we vooral mondeling in Wageningen, of na kennismaking, digitaal. De focus in de zakelijke taaltraining Duits ligt op het praktische gebruik van Duits. Beginnen en dan verbeteren! Maak je niet (te) druk om de naamvallen Duits. Door het verbreden van uw specifieke woordenschat in Duits kan ik u over de drempel van de rijtjes en regeltjes helpen.

Begin met zakelijke taaltraining Duits en daarna pas verfijnen!

Door tijdens onze taaltraining Duits te spreken leert u het beste. In uw hoofd bent u misschien druk bezig met de grammatica-controle, maar dat gaat ten kostte van vloeiend spreken. U zult ervaren dat u door te spreken veel sneller voortgang zult boeken vergeleken met het perfect Duits leren vanuit een boek, op basis van regeltjes en rijtjes.

Snel resultaat met zakelijke taaltraining Duits

Voor snel resultaat leggen we in de zakelijke taaltraining Duits de focus op de woordenschat die voor uw functie en professionele activiteiten belangrijk is. Met het verbreden van uw woordenschat kan ik u over de drempel van de rijtjes en regeltjes helpen. Zo lukt het uw Duits gericht naar een hoger niveau te tillen. Een taaltraining Duits in Wageningen bij Translimit is altijd een taaltraining op maat!

Waarom zakelijke taaltraining Duits volgen?

  • Zowel fysiek in gesprek, als digitaal
  • Ervaren native Duits-sprekende vertaler
  • Op maat gericht op uw functie en professionele activiteiten

Neem contact op!

Neem contact op