Taaltraining Duits Wageningen

In de zakelijke taaltraining Duits in Wageningen staat het vergroten van uw algemene en werkgerelateerde woordenschat centraal. Dit doen we vooral mondeling in Wageningen, of na kennismaking, digitaal. De focus in de taaltraining Duits ligt op het directe praktische gebruik van Duits. Gewoon beginnen en dan verbeteren. Maak je niet (te) druk om de naamvallen. Door het verbreden van uw woordenschat kan ik u over de drempel van de rijtjes en regeltjes helpen.

Gewoon beginnen met Taaltraining Duits en daarna pas verfijnen!

Door tijdens onze taaltraining Duits te spreken leert u het beste. In uw hoofd bent u misschien druk bezig met de grammatica-controle, maar dat gaat ten kostte van vloeiend spreken. U zult ervaren dat u door te spreken veel sneller voortgang zult boeken vergeleken met het perfect Duits leren vanuit een boek, op basis van regeltjes en rijtjes.

Snel resultaat met Taaltraining Duits

Voor snel resultaat leggen we in de zakelijke taaltraining Duits de focus op de woordenschat die voor uw functie en professionele activiteiten belangrijk is. Met het verbreden van uw woordenschat kan ik u over de drempel van de rijtjes en regeltjes helpen. Zo lukt het uw Duits gericht naar een hoger niveau te tillen. Een taaltraining Duits in Wageningen bij Translimit is altijd een taaltraining op maat!

Waarom taaltraining Duits in Wageningen?

  • Zowel fysiek in gesprek, als digitaal
  • Ervaren native Duits-sprekende vertaler
  • Op maat gericht op uw functie en professionele activiteiten

Neem contact op!

Neem contact op