Individuele training Duits op maat (in Wageningen)

Bij onze training Duits op Maat in Wageningen staat het vergroten van uw algemene en werkgerelateerde woordenschat centraal. De focus in onze individuele training Duits op maat ligt op het praktische gebruik van Duits en dat doen we op maat.

Door het verbreden van uw woordenschat in Duits kan ik u over de drempel van de rijtjes en regeltjes helpen en kunt u snel voortgang boeken op de voor u relevante branche. Tijdens de individuele training Duits op maat leert u in snel tempo goed Duits spreken, vooral ook, door relevant (op maat) Duits te spreken.

Individuele training Duits op maat, gericht op wat voor u relevant is

U zult ervaren dat u door te spreken veel sneller voortgang zult boeken vergeleken met het perfect Duits leren vanuit een boek, op basis van regeltjes en rijtjes. In uw hoofd bent u misschien druk bezig met de grammatica-controle, maar dat gaat ten kostte van vloeiend spreken.

Snel resultaat met individuele training Duits op maat

Voor snel resultaat leggen we in de individuele training Duits op maat de focus op de woordenschat die voor uw functie en professionele activiteiten belangrijk is. Met het verbreden van uw woordenschat kan ik u over de drempel van de rijtjes en regeltjes helpen. Zo lukt het uw Duits gericht naar een hoger niveau te tillen. Een taaltraining Duits in Wageningen bij Translimit is altijd een taaltraining op maat!

Waarom individuele training Duits op maat bij Translimit?

  • Individuele training Duits op maat gericht, op uw functie, professionele activiteiten of maatwerk wensen
  • Zowel fysiek in gesprek, als digitaal
  • Ervaren native Duits-sprekende vertaler
Individuele training Duits op maat

Neem contact op!