Contact

Het eerste contact is altijd spannend! Ik vind het spannend als mij iemand belt die ik niet ken. Soms denk ik na een telefoongesprek: “Had ik toch maar … gezegd!” Daarom geef ik de voorkeur aan e-mail of het contactformulier. Als uw vraag over een vertaling gaat is het handig als u een stukje tekst als bijlage opstuurt. Ik weet dan waar het over gaat en kan de werkzaamheden inschatten. Daarop baseer ik de offerte. Hebt u vragen over een taaltraining Duits? Dan kunnen wij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek. Misschien klikt het tussen ons en kunnen wij een reeks trainingen plannen!

De sprong in de diepte …

Dit is de historische brug over de Salzach, van Oberndorf (Oostenrijk, Sbg) naar Laufen (Duitsland).

Dit is de historische brug over de Salzach, van Oberndorf (Oostenrijk, Sbg) naar Laufen (Duitsland). In Oberndorf is het beroemde kerstliedje “Stille Nacht, heilige Nacht” ontstaan. Dit heb ik ontdekt tijdens het Seminar 2020 van de Bundesverband der Dolmetscher und Übersetzer (BdÜ): “Translate better” waar ik aan deelnam. Het belangrijkste inzicht: Vertalen is niet out, vertalen is veranderd!

Waagt u de sprong in de diepte? Wilt u uw nieuw product in een Duitstalig land promoten? Een handleiding of technische documentatie in het Duits? Of wilt u Duitse bezoekers voor een tentoonstelling enthousiast maken? Of beter Duits leren spreken? U hoeft niet van de brug over de Salzach te springen om bij mij terecht te komen!

Met meer dan dertig jaar ervaring weet ik hoe ik een Duitse tekst voor lezers aantrekkelijk maken kan.

En als docente ken ik de struikelblokken bij het spreken van Duits.

Ich freue mich auf Sie!

Zo kunt u met mij contact opnemen:

Heb ik uw interesse in Translimit Vertalingen of Taaltraining Duits gewekt? Graag beantwoord ik uw vragen!

U kunt een e-mail sturen naar:  info@translimit.nl

Ik reageer zo snel mogelijk op e-mails. Het kan gebeuren dat ik net bezig ben een vertaling af te werken, dan stuur ik een bevestiging dat ik uw e-mail ontvangen heb en later een uitgebreide reactie!

U kunt bellen: +31(0)612045663

Het kan zijn dat ik net een taaltraining geef en de telefoon op stil staat. Hebt u een boodschap ingesproken? Dan bel ik terug. Kunt u mij niet bereiken is een e-mail of een app een andere mogelijkheid.

Of u kunt het contactformulier invullen en verzenden!